HotsKnotsRit vindt jouw privacy belangrijk. Daarom doen we er alles aan om de persoonlijke informatie die je met ons deelt zo goed mogelijk te beschermen. Hoe wij dat doen, lees je hieronder in “Jip en Janneke-taal”.

Welke gegevens?

Wij bewaren bijna alleen de gegevens die je aan ons doorgeeft en als je aan ons iets betaalt. En wanneer en hoe je dat gedaan hebt. Die hebben we nodig om je aan te schrijven of bijv. indien van toepassing een factuur te sturen. In dat geval houden we ook bij of je al betaald hebt! Welke gegevens wij precies van jou opslaan en gebruiken, hangt af van jouw contact met ons. Misschien bent je (mogelijke) deelnemer, sponsor of medewerker aan de HotsKnotsRit. Als je alleen even onze website bezoekt bewaren we niks!

En wat als je deelneemt?

Dan willen we meer van je weten zoals bijvoorbeeld kenteken, dat je verzekerd bent etc. en willen we een vrijwaring dat je ons niet voor van alles en nog wat aansprakelijk stelt. Maar dat lees je wel bij jouw inschrijving. En we maken van de rit (en start) foto’s die we bijvoorbeeld op onze website gaan zetten of in een publicatie die we uitgeven. Daar geeft je dan toestemming voor. (En we halen ze van de site als je er niet blij mee bent.)

De gegevens zijn alleen inzichtelijk voor de organisatoren en komen niet in handen van derden (w.o. sponsoren.).

Lees de uitgebreide versie van ons Privacybeleid.