Binnenkort gedetailleerde sponsormogelijkheden op deze pagina.

Welke aanbiedingen we hebben voor sponsoren is nog niet helemaal uitgekristalliseerd maar we kunnen nu al zeggen dat we sponsoren hartelijk verwelkomen (en nodig hebben). Zeker 2023-2024 wordt een duur jaar omdat we voor wat de organisatie min of meer opnieuw moesten beginnen. We hebben bijvoorbeeld een nieuwe stichting moeten oprichten, en een nieuwe website laten ontwikkelen. We zijn ook een poos bezig geweest om een (nieuw) bankrekeningnummer aan te vragen. Iets wat i.v.m. anti-witwas-wetgeving niet meer zo simpel is… Allemaal zaken die extra kosten met zich meebrengen naast de ‘normale’ jaarlijkse kosten om de rit te organiseren. Interesse in een sponsorschap? Neem contact met ons op.

Maar 22 augustus was het uiteindelijk zover: We kregen een knotsgek rekeningnummer: NL94INGB0102033889 t.n.v. Stichting Automobielclub ‘s-Hertogenbosch. (Mooi nummer he?)

Kunt je niet wachten op ons sponsoraanbod, steunt je ons initiatief, wil je van jouw geld af? Dit is jouw kans! Stort een bedrag o.v.v. “donatie”.

Wat krijgt u er voor terug: Niets? Nee! Door jouw donatie vergroot je de kans dat we in 2024 een HKR hebben. 100% zekerheid is er niet. (Niets is zeker in deze wereld en zelfs dat niet.) We hopen je niet te hoeven uitleggen dat er in dit geval geen sprake kan zijn van een restitutie. Het geld zal dan worden gebruikt voor de HKR 2025.