….wensen u een succesvolle HotsKnotsRit toe!

Hans overleed in 2015 in de nacht van carnavalszondag op maandag. De zaterdag daarvoor werd hij 14e in het algemeen klassement en 3e in het versieringsklassement.

Hans was een van de grootste HotsKnotsRit-fans van de afgelopen 70 jaar. Hans was een rasechte Bosschenaar en Carnavalsfan.

Vanaf stipt 2 januari werd zijn woonkamer omgebouwd tot een werkplaats. En er werd heftig gewerkt aan de versiering van zijn wagen terwijl in die woonkamer carnavalsmuziek door de luidspeakers schalde. Omdat Hans in Alphen aan den Rijn woonde had dat versieren zo zijn beperkingen. De hele versiering moest in de wagen worden gestouwd en in Oeteldonk worden opgebouwd. Dat hij zelf niet meer in Den Bosch woonde maar vanwege zijn werk verhuisd was naar de randstad was een pijnpunt!

Heilig doel voor hem was op z’n minst een plaats bij de eerste 11 te verwerven, de beste te zijn in het clubke Ins Int Jaor en hoe dan ook een HotsKnotsBeeldje te winnen. En dat laatste lukte hem in ieder geval bijna altijd. Niet alleen de HotsKnotsRit was zijn passie maar ook Den Bosch en Carnaval.

Hans stierf in het hartje van Den Bosch aan de voet van de Sint Jan. We missen hem!

HKR2015

“Vrienden van Hans” is hoofdsponsor van de HotsKnotsRit en zijn vrienden van Hans.